Registreer voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!Nederlands English

News

Onze impact is ook jouw impact

Onze impact is ook jouw impact
Bij Qullqi zetten we ons er voor in om een positieve impact te hebben op onze samenleving. Bovendien gebruiken we een deel van onze winst om bepaalde projecten te ondersteunen waar we om geven. In ons geval: kindereducatie. (...) in 2019 is de stichting actief in Uchuraccay. Hier zal gewerkt gaan worden aan (...) de implementatie van een openbare bibliotheek voor kinderen.

Van idee tot jouw sieradenkistje

Van idee tot jouw sieradenkistje
Na onze eerste collectie 'Otoño' uit 2018, zijn we nu druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwe 2019-collectie. Onze nieuwe collectie wordt binnenkort gelanceerd. De fotoshoot voor onze nieuwe lijn zal plaatsvinden op een oogstrelende locatie.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuwe sieraden door ons te volgen op Instagram en Facebook.


Fairmined

Fairmined

Als consument geeft onze Fairmining-licentie, en ons oprechte doel om de hele supply chain van ons sieradenmerk goed in te richten, u de zekerheid dat al uw Qullqi® aankopen met het label 'Fairmined' voldoen aan strikte traceerbaarheids-vereisten. We kunnen u de naam en achternaam vertellen van elke persoon die betrokken is geweest bij het maken van uw Qullqi®-sieraad. Van degenen die in de mijnen werkten tot degenen die het sieraad voor u hebben ingepakt.

Dat is wat ons uniek maakt.

Volg ons op Instagram en Facebook om meer te lezen over de wereld van Qullqi®.


Qullqi® en een duurzame sieradenindustrie

Hugo Valdivia

Qullqi® en een duurzame sieradenindustrie

Qullqi® zag het licht midden 2018, met één idee sterk voor ogen: opnieuw de verbinding maken tussen Peru en Europa, door de schoonheid van handgemaakte zilveren sieraden.

We doen dit door samen te werken met lokale ambachtslieden in Peru. Zij maken prachtige minimalistische en eigentijdse sieraden speciaal voor jou.

Volg ons op Instagram en Facebook om meer te lezen over de wereld van Qullqi®.