Registreer voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!Nederlands English
news

Van idee tot jouw sieradenkistje

Qullqi® 2019 collectie – the making of

Na onze eerste collectie 'Otoño' uit 2018, zijn we nu druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwe 2019-collectie. We werken hiervoor samen met sieradenontwerpster Angelica. Wat we zo leuk aan haar vinden is dat ze naast haar gevoel voor Europese modetrends ook een goed oog heeft voor onze Peruaanse roots.

Ons ontwerpproces begon met het verzamelen van inspiratie vanuit verschillende tijden, stijlen en landen. Van Peruaanse historie tot neo minimale ontwerpen.


Al deze inspiratie heeft Angelica omgezet in ontwerpschetsen voor onze nieuwe collectie.


Voor het productieproces maken we graag gebruik van de expertise van Marlis en Juan Carlos. Ze werken al verscheidene jaren samen en zijn vanaf dag één bij Qullqi® betrokken. Hun input is voor ons belangrijk voor de volgende fase: prototyping.


Juan Carlos, 32, is zonder twijfel onze prototyping ster. Al op jonge leeftijd begon hij als zilversmid, beïnvloed door de baan van zijn vader. In een komende reeks blogs zul je meer leren over Juan Carlos en zijn mede-handwerklieden.


In januari bezocht Qullqi®-oprichter Hugo thuisland Peru, o.a. voor een ​​ontmoeting met de teamleider van de zilversmeden: Marlis. Zij liet ons zien hoe het prototyping-proces werkt, welke uitdagingen daar bij komen kijken, en welke mooie sieraden er op onze goedkeuring lagen te wachten.

Onze nieuwe collectie wordt binnenkort gelanceerd. De fotoshoot voor onze nieuwe lijn zal plaatsvinden op een oogstrelende locatie.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuwe sieraden door ons te volgen op Instagram en Facebook.


Older Post Newer Post


Leave a Comment

Please note, comments must be approved before they are published