Registreer voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!Nederlands English

Bezorgen


Wij verkopen en leveren aan 18 landen in Europa (België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden) via Mikropakket Nederland . Voor bestellingen van meer dan 50 bieden we gratis verzending aan in alle 18 landen. Anders brengen wij de volgende kosten in rekening voor bestellingen onder de €50:

 Landen  Verzendkosten (excl. Btw)
België, Nederland, Luxemburg Gratis
Oostenrijk, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Polen €9
Denemarken, Finland, Zweden, Ierland, Engeland €20
Griekeland, Italië, Portugal, Spanje €25

Zodra uw bestelling is gemarkeerd als gereed voor verzending ('Verzending voor bezorging'), ontvangt u een Track & Trace-code die u kunt gebruiken op de website van Mikropakket en de exacte status van uw levering kunt controleren.

In het geval u niet thuis bent, zal Mikropakket u via een bericht op uw mailbox laten weten hoe u verder kunt gaan om via hun website een andere datum en tijd voor uw levering te kiezen.

We doen ons best om te leveren zodra uw bestelling arriveert. Inclusief transporttijden kan dit tussen de 5 en 6 dagen duren; voor bestellingen op maat echter, leveren we na 2 en 3 weken.